Home sweet home festősablon stencil

 • Home sweet home festősablon stencil 0
 • Home sweet home festősablon stencil 1
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#5670-6252c
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Home sweet home festősablon stencil:

Otthon édes otthon faltetoválás festősablon 4 féle méretben van kínálatunkban, de egyedi méretben is elkészíthető.
 
Ez a festősablon vastagabb műagyag fóliából van kivágva a legmodernabb technológiával, melynél a 100%-os pontosság garantált. A sablon mosható és többször használható. Olyan egyenletlen falfelület dekorálására is alkalmas, ahol az egyszerű falimatrica nem állja meg helyét. A festősablon egyes részeit vékony csíkok tartják össze amelyek helyét a sablon használata után vékony ecsettel szükséges befesteni. Egyes mintákat lehetőség van megrendelni olcsóbb változatban is, mely egyszer használatos papir sablonból készül, mindez csak azért, hogy lakásuk minden helységét hangulatosabbá tegyék.

Home sweet home festősablon stencil

Segíthetek Neked?

Szia! Norbi vagyok, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 70 544 5032 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan falmatricát tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Falmatrica felragasztás és festősablon használat?

Tudd meg részletes, képes és videós bemutatónkból, hogyan kell házilag a falmatricát felragasztani, vagy a festősablont használni. 

Kérdések és válaszok Home sweet home termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!

Nálad is beválik a falmatrica?

 • Az ügyintézés gyors, rugalmas és rendkívül segítőkész; és az egyedi igényünk is megvalósításra került, amit külön köszönünk.
  Kata - 2022-12-05 11:32:00
 • A kocsimra meg a konyhba, nappaliba ,irodámba rendeltem. Remélem jó lesz az összes. Nagyon izgulok....
  Szőke-Juhász Rčka - 2022-05-08 07:03:00
 • A villanykapcsolóval kezdtem, mert remekül néz ki a gyerekszobában és védi a falat az elpiszkolódástól. Utána egy családfát tettem a falra az unokák fotóival, ami igazán jól variálható. A kotta motívum jól mutat a zongora felett. Norbert minden kérdésemre válaszolt és jótanácsokkal látott el, amit ezúton is köszönök. Most a fürdőszobába rendeltem buzogányos matricát: Tetszik, hogy rengeteg színből lehet választani.
  Éva - 2021-06-15 14:15:00
 • Nagyon szépen mutat az üveg fújt teljes női alak a zuhanykabin ajtaján. A leírtak szerint feltenni is egyszerű volt. Köszönjük szépen.
  Várszegi János - 2020-06-08 15:18:00
 • Annyira jó lenne, ha a rendelt 3 cm-es szám stencil vékony műanyag lapból lenne kivágva és nem papírból....
  Both András - 2020-01-17 22:03:00
 • Kedves Norbert! Köszönöm a kiváló ügyintézést, cégük gyorsasága, kapcsolati rendszere példamutató sokak számára. A későbbiekben is Önöket fogjuk választani és ajánlom is másoknak. Üdvözlettel: Katalin
  Katalin - 2018-12-05 09:02:00
 • Kedves Norbi! Az általam két színben rendelt négyzetek falmatrica + villanykapcsoló matricák nagyon rövid időn belül megérkeztek. A papírt, amelyiken a matricák voltak szétvágtam és így tetszés szerinti mintában tudtam felhelyezni a négyzeteket a falra. A ragasztás a leírás alapján semmiféle nehézséget nem jelentett, annak ellenére, hogy először csináltam. Az eredmény tökéletes, pont olyan, mint amilyennek képzeltem, teljesen feldobta a szoba - előtte kissé unalmas - hangulatát. Örülök, hogy a falmatricát választottam a minta festése helyett, mert gyorsan, egyszerűen, nagy felületet lehet lehet vele nagyon szépen dekorálni, amihez még ügyesség sem kell. Nagyon elégedett vagyok mindenféle szempontból a webáruházzal, köszönöm és további sok sikert kívánok! Üdvözlettel: Szilvi
  T. Szilvi - 2018-07-11 11:02:00
 • Már több festősablont rendeltem az ART matrica webáruházból, jó minőségű, tartós, sokszor felhasználhatóak a termékek. Szeretjük őket.
  Kovács Tímea - 2018-05-16 21:07:00
 • Kedves Norbi ! Ma kaptam meg a nyeremény falmatricámat. Nagyon köszönöm és külön köszönöm, hogy ilyen gyorsak voltak és nagyon tetszik is.  Ödv. Gyöngyi
  Horváth Gyöngyi - 2018-02-01 14:12:00
 • Tisztelt Cím ! Elnézést kérek a zavarásért, de az ingyenes falmatrica mai /jan.29/ nyertese vagyok. Próbáltam Önökkel felvenni a kapcsolatot, üzenetet is hagytam, mivel telefonálni nem tudtam, hiszen a hangrögzítő kapcsolt be. Szeretném kérdezni, hogy ilyenkoir mi a teendő? Én időben jeleztem.  Köszönöm.
  Horváth Gyöngyi - 2018-01-29 15:05:00