Szám-betű sablonok

Számok, betűk, feliratok, egyedi feliratok, biztonsági feliratok, biztonsági jelek, figyelmeztető feliratok felfestése festősablonok stencilek használatával olyan helyekre ahol más megoldások nem alkalmazhatóak.
A festősablon vagy stencil amit sokan ezen a megnevezésen is ismernek az angol nyelvből átvett szó, mint a sablon festés, stencilezés. Kínálatunkban levő festősablonok 0,2mm vastag fehér műanyag PVC lapból vannak kivágva.  A stencileket építkezéseken is használják, főleg biztonsági, információs vagy egyéb feliratok felfestésére. Parkoló helyek számozására, raktárhelységek szektorainak megjelölésére számokkal, betűkkel vagy más feliratokkal. Nagy építkezéseken különösen nagy segítség, mivel a stencilek többszöri használatra vannak, így ugyanazt a számot, betűt feliratot sokszor fellehet festeni a sablonnal. Ez jelentős pénz megtakarítást jelent a táblákkal, matricákkal vagy más megoldásokkal összehasonlítva. Gépgyártók is használják festősablonainkat, a gépek számozásának, biztonsági feliratainak, gyártó logójának, nevének felfestésére.  Konténerek, tartályok tartalmának megnevezése, számozása és minden más feliratok felfestésére ad a stencil megoldást. Ezekben az esetekben is általában a  megredelő elképzelései, szükséglete  alapján tervezünk és készítünk sablonokat, mivel minden gépre, konténerre, tartályra más méret, betűtipus, felirat vagy logó kerül. Ha bármilyen festősablonra, stencilre van szüksége egyedi elképzelése, szükséglete alapján, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és megoldjuk szükségletét. A kínálatunkban levő festősablonokat is letudjuk gyártani egyedi méretekben is szükség szerint, úgyhogy nem szükséges tarnani magukat a termékek méreteihez.
Szűrés

Legjobb Szám-betű sablonok 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Szám-betű sablonok kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.